vrijdag 30 juli 2021

op reis

Vandaag vertrekken we naar Normandië. De komende dagen schrijf ik even niet. We doen de reis namelijk op ons gemakje. Het zou makkelijk in een dag kunnen maar daar hebben we beiden geen zin in. Dus vertrekken we na de lunch en rijden we de eerste 300 kilometer. Dan stoppen we bij een klein kasteeltje waar een hotel in is gevestigd. We eten en slapen daar en misschien zwemmen we wel een paar baantjes in het zwembad. Na een uitgebreid ontbijt rijden we dan door naar onze bestemming. Daar kunnen we pas om 1500 uur terecht, maar we nemen de tijd, Stoppen voor boodschappen en lunch zodat we niet meer weg hoeven wanneer we gearriveerd zijn. We zorgen er voor dat we op zondag  ook  geen boodschappen hoeven te doen. Wel gaan we traditiegetrouw op zondagochtend naar een bakker voor brood en wat lekkers bij de koffie om dan in de loop van de dag te directe omgeving te verkennen.

Binnenkort meer vanuit Normandië!

5 opmerkingen:

  1. Veel plezier gewenst en een goede reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniet van je vakantie en zoek het zo veel mogelijk hogerop, mijd rivierdalen als het hard regent, want deze zomer lijken die leuke stroompjes hét recept voor rampzalige vakanties!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel veel plezier in het mooie Normandië. Wij zijn net ook nog die kant uit geweest (Bretagne).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goede reis en een hele fijne vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Mw W., Aaf, Myriam en Nicole, leuk en lief van jullie, dank jullie wel! Ik typ dit op de hotelkamer en ben al al een stukje blog begonnen!

    BeantwoordenVerwijderen