Ik probeer wat voorraad op te maken, uit de vriezer maar ook uit de kast. Blikjes die er al een hele poos staan, soms meer dan twee jaar, zoals een blik limabonen en een blik artisjokharten. Ooit gekocht met een bepaald gerecht in gedachte, maar toen toch niet gemaakt.
maandag 29 september
gepofte aardappel - ratatouille (vriezer) - feta - limabonen - spruitjes - broccoli - crispy chili olie - sla met komkommer
dinsdag 30 september
boerenomelet - volkorendesembrood - spruitjes en broccoli - sla met komkommer
woensdag 1 oktober
kikkererwtenspinaziecurry (vriezer) - zilvervliesrijst - bloemkool - ijsbergsla met komkommer
donderdag 2 oktober
gekaramelliseerde peen en uien (vriezer) - aardappels - kipworstjes - sla met komkommer
vrijdag 3 oktober
gewokte groenten - noedels - tempeh - pindakokossaus - zoetzure komkommer
zaterdag 4 oktober
pompoensoep - volkorenbrood met geitenkaas en vijgenchutney - spinaziesalade
zondag 5 oktober
crunchwrap met vegetarische balletjes, zelfgemaakte ketchup, augurk en sla - coleslaw - broccoli
Volgende week geen pasta en geen vlees op het menu, wel twee keer iets met rijst en ook twee keer peulvruchten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten