Er was nog ossenstaartragout in de vriezer. Hier heb ik lasagne mee gemaakt. Op donderdag maakte T. op mijn verzoek een zogenaamde Japanse omelet.
maandag 31 maart
lasagne - broccoli - sla
dinsdag 1 april
linzenstoof (vriezer) - aardappelpuree - broccoli - sla
woensdag 2 april
happas: merguezworst (voor T.) / falafel - hummus - pitabroodjes - geroosterde aubergine en courgette - tomatenslaatje - groene sla met komkommer
donderdag 3 april
Japanse pannekoek - - ijsbergsla met komkommer, rettich en tomaat
vrijdag 4 april
noedels - groente - tempeh - pindasaus
zaterdag 5 april
crunchwrap met o.a. kikkererwten, feta en avjar - spitskoolsla
zondag 6 april
goodie bowl: tonijn uit blik - mais - tomaat - komkommer - zoete aardappel - börek - ijsbergsla - wortelsla
Volgende week nog geen asperges, ze zijn nog nergens in de aanbieding. Vanaf woensdag bij de Dirk, dus waarschijnlijk koop ik ze volgend weekend. Wat wel wel eten lees je volgende week weer!
Je bent er weer!
BeantwoordenVerwijderenMarijke
Joe! Ben erg druk waardoor weekoverzicht er even niet van kwam.
VerwijderenBijzonder een Japanse saus met worcestershiresaus en Dyon mosterd. Franse en Engelse invloeden.
BeantwoordenVerwijderenDie saus hadden wij er niet bij, wel een pittige saus van wat sambal, ketjap en gembersiroop.
VerwijderenBlijkbaar houd je erg van asperges. Het grappige is dat ik ze vreselijk vind en mijn beide dochters ook! Zou dat erfelijk zijn?
BeantwoordenVerwijderenIk gun je de asperges van harte hoor! Hoewel ik me afvraag of het droge weer de asperges goed heeft gedaan.
Geniet er van!
Ik heb even in mijn Excelbestand gekeken (gaat terug tot 2008) en we eten 2 keer per jaar asperges, dat is voor ons allebei genoeg. Ik eet de groene ook nog wel, gegrild in een salade, die smaken heel anders. Misschien vind jij die wel lekker? Je kan ze goed ook goed wokken.
Verwijderen