maandag 10 maart 2025

op mijn bord in week 10 / 2025


Weer een gevarieerde eetweek. Zoals bijna altijd op maandag pasta en op dinsdag Hollandse pot. En verder?


maandag 3 maart

pastagratin met witlof en ham - salade met tomaat en komkommer


dinsdag 4 maart

captain's dinner  (voor mij vega voor T. met een speklapje) - gekookte aardappels - salade met komkommer - zoetzuur - broccoli


woensdag 5 maart

boerenomelet - pompoenpitbroodje - broccoli - sla met komkommer


donderdag 6 maart

kipdrumstick in jus met uitjes, champignons en spekjes - gekookte tarwe, boekweit en gierst met erwtjes en mais - sla - broccoli


vrijdag 7 maart

volkorenpita met makreel - broccoli - sla


zaterdag 8 maart

zoete aardappel met Griekse topping (oa feta, olijven, tomaat) - spinaziesalade - gegrilde courgette 


zondag 9 maart

volkoren noedels - gewokte groente - tempeh - pindasaus - zoetzuur


Zit er wat lekkers voor je tussen? Zo niet dan misschien volgende week, dan eten we ook weer een keer Hollandse pot en ook iets uit de Turkse keuken.


2 opmerkingen:

  1. Ik vrees niet veel spannends te melden te hebben. Moest deze week weer voorzichtig doen. Probeerde gisteren wat Szechuan Mapo Tofu Seasoning, maar hield het bij een heel klein beetje en dat was eigenlijk al meer dan genoeg.. Het leek me beter om de gekookte portie over meerdere dagen te verdelen en in porties in te vriezen. Toen even opgezocht: het is een heel hete saus, niet voor iedereen geschikt denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen