maandag 3 maart
pastagratin met witlof en ham - salade met tomaat en komkommer
dinsdag 4 maart
captain's dinner (voor mij vega voor T. met een speklapje) - gekookte aardappels - salade met komkommer - zoetzuur - broccoli
woensdag 5 maart
boerenomelet - pompoenpitbroodje - broccoli - sla met komkommer
donderdag 6 maart
kipdrumstick in jus met uitjes, champignons en spekjes - gekookte tarwe, boekweit en gierst met erwtjes en mais - sla - broccoli
vrijdag 7 maart
volkorenpita met makreel - broccoli - sla
zaterdag 8 maart
zoete aardappel met Griekse topping (oa feta, olijven, tomaat) - spinaziesalade - gegrilde courgette
zondag 9 maart
volkoren noedels - gewokte groente - tempeh - pindasaus - zoetzuur
Zit er wat lekkers voor je tussen? Zo niet dan misschien volgende week, dan eten we ook weer een keer Hollandse pot en ook iets uit de Turkse keuken.
Ik vrees niet veel spannends te melden te hebben. Moest deze week weer voorzichtig doen. Probeerde gisteren wat Szechuan Mapo Tofu Seasoning, maar hield het bij een heel klein beetje en dat was eigenlijk al meer dan genoeg.. Het leek me beter om de gekookte portie over meerdere dagen te verdelen en in porties in te vriezen. Toen even opgezocht: het is een heel hete saus, niet voor iedereen geschikt denk ik.
BeantwoordenVerwijderenKlinkt lekker, maar ik houd wel van heet.
Verwijderen