maandag 3 maart
pastagratin met witlof en ham - salade met tomaat en komkommer
dinsdag 4 maart
captain's dinner (voor mij vega voor T. met een speklapje) - gekookte aardappels - salade met komkommer - zoetzuur - broccoli
woensdag 5 maart
boerenomelet - pompoenpitbroodje - broccoli - sla met komkommer
donderdag 6 maart
kipdrumstick in jus met uitjes, champignons en spekjes - gekookte tarwe, boekweit en gierst met erwtjes en mais - sla - broccoli
vrijdag 7 maart
volkorenpita met makreel - broccoli - sla
zaterdag 8 maart
zoete aardappel met Griekse topping (oa feta, olijven, tomaat) - spinaziesalade - gegrilde courgette
zondag 9 maart
volkoren noedels - gewokte groente - tempeh - pindasaus - zoetzuur
Zit er wat lekkers voor je tussen? Zo niet dan misschien volgende week, dan eten we ook weer een keer Hollandse pot en ook iets uit de Turkse keuken.
Ik vrees niet veel spannends te melden te hebben. Moest deze week weer voorzichtig doen. Probeerde gisteren wat Szechuan Mapo Tofu Seasoning, maar hield het bij een heel klein beetje en dat was eigenlijk al meer dan genoeg.. Het leek me beter om de gekookte portie over meerdere dagen te verdelen en in porties in te vriezen. Toen even opgezocht: het is een heel hete saus, niet voor iedereen geschikt denk ik.
BeantwoordenVerwijderenKlinkt lekker, maar ik houd wel van heet.
VerwijderenIk vroeger ook en nu nog, maar verdraag het niet meer goed. Ik zie trouwens boekweit en gierst in je menu staan, leuk!
VerwijderenHeb een heleboel restjes uit allerlei zakjes bij elkaar gegooid en gekookt, ligt nu in een grote zak in de vriezer en haal ik af wat ik nodig heb als ik het nodig heb.
VerwijderenHet gaat nu weer helemaal goed met het zichtbaar zijn op mijn blogrol! Waar het aan lag? Ik zou het niet weten.
BeantwoordenVerwijderenIk ben voor deze week ook bezig met een blogje Op Mijn Bord. Die publiceer ik aanstaande zaterdag.
Gelukkig is mijn blog weer zichtbaar, ik leg het bij Blogger, wij hebben niets gedaan waardoor het veranderd kon zijn. Benieuwd naar jouw bordjes!
VerwijderenWat eet jij toch altijd gevarieerd. Ik haal daar zeker wel ideeën uit.
BeantwoordenVerwijderenZoiets simpels als een lekkere omelet vergeet ik dan vaak, terwijl dat ook heerlijk is, gezond en vullend.
Met een gekookte aardappel, uitje, tomaatjes.... zo klaar en makkelijk te maken.
VerwijderenCaptains dinner vind ik altijd een heerlijk gerecht!
BeantwoordenVerwijderenWij ook, niet te vaak maar dat maakt het dan iedere keer weer een traktatie.
VerwijderenIk vind die pita lekker klinken captains diner heb ik nog nooit van gehoord.
BeantwoordenVerwijderenAlles was lekker Liesbeth! 😉 Een captain's' dinner is een maaltijd van jonge kapucijners, aardappels, spekjes (soms speklap of ander vlees) en tafelzuur. Iedereen maakt het weer anders. Is wel ouderwets inmiddels, maar wie weet maakt het een soort come back, dat gebeurt wel vaker. https://www.culy.nl/inspiratie/captains-dinner-wat-is-het/
Verwijderen