Omdat ik weet dat er best wat lezers zijn die inspiratie opdoen heb ik besloten om door te gaan met het weekmenu. Dit is wat ik in de afgelopen week heb gegeten.
maandag 24 februari
gewokte groente - rijstnoedels - tempeh - pindasaus - zoetzuur
dinsdag 25 februari
gestoofde prei, peen, ui en wortel - aardappelpuree - gehaktbal - sla
woensdag 26 februari
salade nicoise - volkorenbol
donderdag 27 februari
bladerdeegbakje met champignonragout - sperziebonen - tomatensalade - spinaziesalade met komkommer
vrijdag 28 februari
gewokte groente - rijstnoedels - tempeh - pindasaus
zaterdag 1 maart
crunchwrap met champignonragout, kikkererwten, doperwtjes en augurk - broccoli - spinaziesla met komkommer
zondag 2 maart
gepofte zoete aardappel met 'Griekse' cottage cheese - geroosterde bloemkoolroosjes, tomaatjes en ui - spinaziesla met komkommer
De pastagratin voor morgenavond is al klaar. T. kookt een paar keer volgende week en we maken ook weer wat maaltijden 'from scratch'. Volgende week, zelfde tijd, lees je hier hoe ons menu voor week 10 eruit zag.
Prei is de komende week bij de liedel in de aanbieding. We eten het altijd gestoofd in flinke scheut slagroom en half bakje smeerkaas aangevuld met water ok het lekkere sas te maken. Erbij een schoudercarbonade gestoofd met ui.
BeantwoordenVerwijderenVandaag de restanten die niet ingevroren konden worden van de 4 maaltijden die ik gistern bij de chinees haalde. Foe Yong Hai, mihoen, en Koe loe yoek ballen die best groot waren met een lekkere zoetige saus. En een gegrilld kippepootje dat ik voor 1 euro uit de afgeprijsde bak vd Jumbo haalde,
Lekker allemaal weer Lot!
Verwijderenk zie de kleuren voor me. Daar let ik zelf ook op. Izerina
BeantwoordenVerwijderenKlopt Izerina, het oog wil ook wat, bovendien wordt er geadviseerd om zoveel mogelijk kleuren te eten ivm de verschillende vitaminen en mineralen.
Verwijderen