Een gehaktbal gaat goed samen met andijviestamppot, dat stond afgelopen dinsdag op tafel. Wat ik nog meer heb gegeten?
maandag 10 maart
gebakken aardappels - witlofsalade - broccoli
dinsdag 11 maart
andijviestamppot - gehakbal - komkommermayoslaatje
woensdag 12 maart
crunchwrap met 'Griekse' vulling - broccoli - sla
donderdag 13 maart
Indonesische sajoer - witte rijst - gekookt ei - atjar
vrijdag 14 maart
volkorenpita met makreel - coleslaw - tomatenslaatje
zaterdag 15 maart
gado gado met een gekookt ei, tempeh, bloemkool, taugé, sperzieboontjes, champignons, peentjes en pindasaus
zondag 16 maart
gepofte zoete aardappel met tonijnsalade - broccoli - spinaziesalade met komkommer en tomaat
Komende week eet ik een keer 's avonds op school, er wordt voor een Indonesisch buffet gezorgd door een heel goede cateraar. Verheug ik me nu al op. We eten een keer soep uit de vriezer en T. gaat vegetarische paddenstoelenshoarma maken. Lijkt me ook erg lekker.
Wat voor soep uit de vriezer? De bonensoep van T? Ik heb drie bakbananen liggen, moet daar wat mee, liever koken dan bakken want lichter verteerbaar dan, denk ik. Dan nog pompoenen die op moeten.
BeantwoordenVerwijderenNee, mijn Turkse linzensoep. Bakbanaan at ik veel in Engeland, als onderdeel van de Jamaicaanse maaltijd bij mijn schoonmoeder. Meestal gebakken, soms in een stoofpot met geit.
VerwijderenDan zou ik maar wat bakjes en zakjes meenemen naar school on eventuele restanten mee te kunnen nemen. 😁
BeantwoordenVerwijderenHoi Lot, de cateraar neemt wat er over is mee terug. Dus dat feest gaat niet door.
Verwijderen