maandag 17 maart 2025

op mijn bord in week 11 / 2025

Een gehaktbal gaat goed samen met andijviestamppot, dat stond afgelopen dinsdag op tafel. Wat ik nog meer heb gegeten? 


maandag 10 maart

gebakken aardappels - witlofsalade - broccoli


dinsdag 11 maart

andijviestamppot - gehakbal - komkommermayoslaatje


woensdag 12 maart

crunchwrap met 'Griekse' vulling - broccoli - sla


donderdag 13 maart

Indonesische sajoer - witte rijst - gekookt ei - atjar


vrijdag 14 maart

volkorenpita met makreel - coleslaw - tomatenslaatje


zaterdag 15 maart

gado gado met een gekookt ei, tempeh, bloemkool, taugé, sperzieboontjes, champignons, peentjes en pindasaus


zondag 16 maart

gepofte zoete aardappel met tonijnsalade - broccoli - spinaziesalade met komkommer en tomaat


Komende week eet ik een keer 's avonds op school, er wordt voor een Indonesisch buffet gezorgd door een heel goede cateraar. Verheug ik me nu al op. We eten een keer soep uit de vriezer en T. gaat vegetarische paddenstoelenshoarma maken. Lijkt me ook erg lekker.

4 opmerkingen:

  1. Wat voor soep uit de vriezer? De bonensoep van T? Ik heb drie bakbananen liggen, moet daar wat mee, liever koken dan bakken want lichter verteerbaar dan, denk ik. Dan nog pompoenen die op moeten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, mijn Turkse linzensoep. Bakbanaan at ik veel in Engeland, als onderdeel van de Jamaicaanse maaltijd bij mijn schoonmoeder. Meestal gebakken, soms in een stoofpot met geit.

      Verwijderen
  2. Dan zou ik maar wat bakjes en zakjes meenemen naar school on eventuele restanten mee te kunnen nemen. 😁

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Lot, de cateraar neemt wat er over is mee terug. Dus dat feest gaat niet door.

      Verwijderen