De eerste week van het jaar en nog een hele week vrij. Tijd genoeg om te koken, maar we hebben ook een keer een lekkere maaltijd bij de Indonesische toko gekocht.
maandag 30 december
groentesoep met ballen - pompoenpitbroodje met geitenkaas en tomaat- broccoli - sla met komkommer
dinsdag 31 december
pasta met peperonata - broccoli en courgette - sla met komkommer
woensdag 1 januari
gebakken aardappels - rodekoolsla - broccoli
donderdag 2 januari
eten gehaald bij Indonesische toko
groentegerechten |
vleesgerechten |
rijst en bami |
en zo ziet het eruit op mijn bord |
vrijdag 3 januari
groentesoep - pompoenpitbroodje met geitenkaas en geroosterde paprika - broccoli en sla
zaterdag 4 januari
volkorenpita met kikkererwten, aubergine, geroosterde paprika, olijven en tomaat - broccoli - spinaziesla
zondag 5 januari
roergebakken spruitjes en taugé - volkorennoedels- pindasaus - tempeh - zoetzure komkommer
We gaan weer aan het werk morgen. Om het ons makkelijk te maken staan er wat dingen uit de diepvries op de planning zoals een quiche die mijn vader heeft gebakken en voor ons meenam toen hij op visite kwam vorige week. Zijn quiches zijn erg lekker dus die zijn hier meer dan welkom.
Ja het gewone leven gaat weer beginnen. Leuk dat je van je vader zulke lekkere quiches krijgt . Eet smakelijk morgen
BeantwoordenVerwijderenDank je Lot.
VerwijderenAl die groentes,die je eet. Heerlijk
BeantwoordenVerwijderenJa hè Izerina, er gaat hier heel veel groente doorheen, voorbij bij mij, wat minder bij mijn man.
VerwijderenDe maaltijd van donderdag.. echt iets dat ik enorm mis.
BeantwoordenVerwijderenIk blijf bewondering houden voor de variatie in je weekmenu...
Dat kan je niet eten vanwege de gluten? Wij vinden koken allebei leuk en dan gaat het eigenlijk vanzelf om steeds wat lekkers te bedenken. Ik doe ook heel veel inspiratie op en heb een lange lijst met dingen die ik wil maken, daar gaat steeds wat af maar komt ook weer wekelijks een aantal gerechten bij.
Verwijderen