zondag 21 juli 2024

op mijn bord - week 29 / 2024

Het is mijn eerste vakantieweek en ook al heb ik een weekmenu gemaakt, in deze periode laten we de planning wat vaker los. Zo ook deze week.


maandag 15 juli

volkorenfusili - tomatengroentesaus - gemengde sla met komkommer en radijs


dinsdag 16 juli

crunchwrap met kikkererwten, spitskool, geraspte wortel en tomaat - andijviesalade met komkommer en radijs - broccoli

Vandaag liep anders dan gepland. Er stonden gehaktballen klaar maar die gingen de vriezer in en van een deel van de andijvie maakte ik een salade in plaats van stamppot. Die stamppot komt volgende week wel, er is nog genoeg andijvie over en dat blijft ook nog wel even goed.


woensdag 17 juli

gewokte groente - volkorennoedels - pindasaus en omeletreepjes


donderdag 18 juli

maaltijdsalade met tonijn en gekookt ei - volkorentoast


vrijdag 19 juli

gebakken aardappels - rodekoolsla - gemengde salade met komkommer en tomaat


zaterdag 20 juli

crunchwrap met gepofte zoete aardappel, tonijn, mais, olijven en tomaat - rodekoolsla - broccoli


zondag 21 juli 

Indonesische kippensoep - zilvervliesrijst - zoetzure komkommers


Volgende week eten we een paar keer iets met spinazie, die was in de aanbieding. Ik kocht twee zakken want ik ben dol op spinazie. En we gaan eten bij vrienden, wat we dan eten is nog een verrassing.



6 opmerkingen:

  1. Houd jij ook rekening met erg warm weer?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jazeker Izerina, we hebben dan allebei minder trek dus kleinere porties maar ook minder zware kost. Deze week was het allemaal afgestemd op het warme weer, dinsdag zouden we stamppot rauwe andijvie eten en het weer liet dat wel toe, maar het ging dus niet door. Ik zie dat het as dinsdag niet snikheet meer is en zelfs weer zo'n regenachtige dag, dus ideaal om het dan alsnog te eten. En mocht er onverhoopt iets tussen komen dan snijd ik het heel fijn en eet ik het door mijn lunchsalade en eten we het 's avonds als sla bij het eten. Alles gaat hier altijd op!

      Verwijderen
  2. Ik hou weinig rekening met weer, maak alleen niet iets dat half uur of meer in de oven moet. Maar verder gewoon warm en mij voorkeur is dan ook pittig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Lot, pittig is altijd lekker vind ik. De oven staat hier ook wel aan, kost niets als de zon schijnt!

      Verwijderen
  3. Jaaaa! Pasta met spinaziesaus volgende week ;-) Groetjes, Nicky

    BeantwoordenVerwijderen