Geen heel bijzondere gerechten op het menu deze week, maar wel allemaal erg lekker.
maandag 18 november
tempeh in ketjapsaus - witte rijst - gewokte kousenband, ui en taugé - zoetzuur
dinsdag 19 november
bloemkool - varkenssaucijs - aardappelpuree - komkommermayoslaatje
woensdag 20 november
gebakken aardappels - spitskoolsla
donderdag 21 november
Indonesische rijsttafel (eten op school)
vrijdag 22 november
geroosterd brood met makreel (en komkommer en gefrituurde uitjes) - broccoli en wortel met hummus - spitskoolsla
zaterdag 23 november
volkorennoedels met gewokte groente - pindasaus - ei
zondag 24 november
groente van de bakplaat: ui, knoflook, spruitjes, paprika, koolraap, tomaat en (tien minuten voor het eind van de baktijd) verkruimelde feta - hummus - zuurdesembrood - spinaziesalade
De spruitjes zijn overal in de aanbieding en aangezien ik er dol op ben staan ze volgende week ook weer op het menu.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten