Deze week aten we weer erg lekker. Er kwam een gerecht uit de vriezer, die nog steeds, of alweer, vol is omdat er vorige week een aantal porties ossobucco over waren én er deze week zes porties ossenstaartstoof bij zijn gekomen.
maandag 16 september
palmkoolstoof (vriezer) - tarwe - courgette - sla
dinsdag 17 september
gekarameliseerde witlof - aardappelpuree - ossobucco - sla
woensdag 18 september
Aziatische groentesoep - rijst - gekookt ei - zoetzure komkommer
donderdag 19 september
gebakken aardappels - rodekoolsla - broccoli
vrijdag 20 september
wrap met pittige falafel - rodekoolsla - broccoli - tomaat en komkommer
zaterdag 21 september
gewokte groenten - volkorennoedels - tempeh - pindasaus
zondag 22 september
kipshoarma - volkorenpita - tomatensla - broccoli - groene sla met komkommer
Vanmiddag heb ik een grote pan Turkse linzensoep gemaakt, het recept gebruik ik al jaren maar is inmiddels wel aangepast naar onze smaak. Ik doe er altijd winterpeen bij en soms ook wat prei. Ik pureer de soep niet tot een gladde soep maar zorg dat er nog wat stukjes over blijven. Morgen eten we de soep, dan zijn de smaken goed ontwikkeld.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten