Vol optimisme aten we al een salade vorige week, maar het lentegevoel is ver te zoeken deze week dus we eten toch ook nog wat stevige kost. En dan is er meteen weer wat ruimte in de vriezer.
maandag 22 april
vegetarische lasagne - broccoli - sla
dinsdag 23 april
kikkererwtenseitancurry - rotiplaat - koolwortelsla - broccoli - zoetzure komkommers
woensdag 24 april
tuinbonenstoof met spekjes - tarwe - broccoli - sla
donderdag 25 april
Turkse rodelinzensoep - gözleme - sla
vrijdag 26 april
kliekje lasagne - kliekje tuinbonen - sla
zaterdag 27 april
crunchwrap met oa taugé, champignons, kikkererwten en witte kool - broccoli - sla
zondag 28 april
witlofsla - gebakken aardappels
Ik ging op zaterdag eind van de dag nog even naar de markt in de grote stad, daar heb ik twee tassen vol groente gekocht, oa prei die bijna gratis werd weggegeven. Er stond pasta op de planning voor morgen, maar ik heb vandaag al bouillon getrokken en daarmee maak ik een lekkere preisoep, die hebben we al lang niet gegeten.
Ah preisoep, lekker. Maar ik heb in het vriesvak nog gekookte aardappel, bietenhoemoes, rooktofu (is minder gezond dan we dachten, he) en tempeh. En in de koelkast nog molsla uit de tuin en selderij. Dat moet eerst op.
BeantwoordenVerwijderenElke dag broccoli verveelt nooit, he? Groet, Ine
Hoi Ine, je kan gerookt spul nog wel eten maar met mate. Geen enkele groente gaat vervelen vind ik.
VerwijderenDat klinkt allemaal weer supergezond Groetjes, Nicky
BeantwoordenVerwijderen😊 Ik weet niet of het allemaal gezond is hoor, maar wel lekker!
VerwijderenWat klinkt dat allemaal goed. Ik kijk hier altijd graag ter inspiratie als ik ons eten een beetje te eentonig begin te vinden.
BeantwoordenVerwijderenLeuk om te lezen dat je hier inspiratie opdoet. Ik kijk ook graag naar menu's van anderen ter inspiratie. Ook lees ik veel foodie-blogs, daar komen ook vaak dingen voorbij waarvan ik denk 'oh, ga ik ook eens maken', en dan zet ik het op mijn menu-overzicht er vast bij.
Verwijderen