zaterdag 7 augustus 2021

vakantie in Normandië, donderdag en vrijdag, vertrek

Donderdag weer een dagje in de buurt doorgebracht. We hebben in een leuk stadje op een half uurtje rijden koffie gedronken en nog wat boodschappen gedaan bij een hypermarché. Vooral wat lekkere dingen om mee naar huis te nemen zoals cider, boter, worsten en kaas. Daarna terug naar ons huis om daar de zwemspullen aan te trekken want het was zonnig én warm!

De zee was koud maar wij lieten ons niet kennen en namen we een frisse duik! Daar is het bij gebleven, snel afgedroogd en vervolgens lekker in het zonnetje om weer op te warmen. Tijd voor de lunch! We hadden een tafeltje gereserveerd en dat was maar goed ook want alles aan de boulevard zat vol. T. ging voor de moules frites, ik voor de galette met ham, kaas en ei en een salade, was heerlijk!

’s Avonds is er van koken niet veel meer gekomen, we hebben een uitgebreide borrelplank gemaakt en een grote bak salade. Terwijl we aan het eten waren begon het te betrekken en net nadat we klaar waren moesten we snel naar binnen omdat het ging regenen. Het weer is alle dagen goed geweest en niet zoals verwacht. Maar de vooruitzichten voor vrijdag waren niet best. We hebben daarom besloten om een dagje eerder te vertrekken. Niet alleen vanwege het weer, maar ook vanwege het ontbrekende slaapcomfort. Via het internet naar een hotel gezocht halverwege vakantiehuis en thuis. Dat lukte vrij snel en dus zijn we vrijdagochtend, in de regen, richting België vertrokken.

6 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Hoi Mw W, dank je wel, dat ik gelukt! We zijn weer thuis, hebben zelfs al uitgepakt en de eerste was zit in de machine!

      Verwijderen
  2. Bij de hypermarché langs ... doen wij ook altijd als we in Frankrijk zijn. Onze voorraadkast is ook weer aangevuld na ons weekje Bretagne van vorige maand.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo MyriamC, wij vinden het altijd een uitje om naar een grote buitenlandse supermarkt te gaan!

      Verwijderen
    2. Dat vinden wij ook. Zoveel lekkere dingen en zoveel meer keuze dan bij ons. Wij hebben ook o.a. cider meegebracht (lekker!!). Hier thuis in de supermarkt hebben ze twee merken, in Normandië en Bretagne wel een tiental!

      Verwijderen
    3. Wij zijn ook altijd erg blij dat we een bestelbusje hebben! Vliegvakanties doen we ook wel, dan nemen we veel minder mee natuurlijk!

      Verwijderen