Deze week staat bij veel mensen in het teken van lekker eten. Onze maaltijden zijn meestal lekker, we eten nooit veel vlees en niet hee vaak zware kost, ook met kerstmis doen we het rustig aan.
maandag 23 december
crunchwrap met vulling van geroosterde kikkererwten, bloemkool, ui en feta - rodekoolsla - broccoli
dinsdag 24 december
wittekoolstoof (paprika, champignons, ui, knoflook, spekjes) - aardappelpuree - groene sla
woensdag 25 december
gebraden kippenbout - spruitjes - aardappelpuree - stoofpeertje
donderdag 26 december
tjaptjoy met ei - rijst
vrijdag 27 december
volkorenpita met zelfgemaakt tonijnsalade (tonijn, mais, tomaat en sjalotje, augurk) - spruitjes - knolraap - groene sla
zaterdag 28 december
tjaptjoy met ei - rijst
zondag 29 december
crunchwrap met Griekse vulling (kikkererwten, tomaat en feta, ui en specerijen) - spruitjes - knolraap - groene sla
Op de planning van de eerste week van 2025 staat iets met puntpaprika's, daar heb ik twee zakken van liggen. Ook is het weer tijd voor groentesoep met ballen, we hebben een grote zak afsnijdsels liggen om bouillon van te trekken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten