zondag 22 augustus 2021

leuke dag

Ik heb gisteren een heel leuke dag gehad.  Omdat ik op vrijdagavond geen eetbui had stond ik op zonder de eetbuikater. Ik voelde me fit omdat ik redelijk goed had geslapen. Dit was de laatste tijd niet het geval, waarover een andere keer meer.

Na het ontbijt de was buiten gehangen en naar de sportschool  gegaan.  Daarna thuis lekker op het dakterras koffie gedronken.  Vervolgens nog  een paar boodschapjes gedaan en mijn stadsfiets alvast klaar voor het nieuwe schooljaar gemaakt: banden oppompen, batterijen achterlicht verversen en mijn fietstassen schoongemaakt. Ik heb nog een week vakantie, maar had er nu even zin in en tijd voor.

Toen was het ineens tien voor een en moest ik snel vertrekken om nog op tijd bij vriendin T.  te zijn. Het is 2o minuten fietsen op mijn snelle fiets dus ik was sowieso niet op tijd, niks voor mij, maar T. vond het niet erg. 

We hebben lekker geluncht en bijgepraat. We houden allebei van lezen en hebben daarnaast allerlei andere dingen te bespreken. Kortom, een hele gezellige afspraak! 

Manlief en ik hadden afgesproken niet samen te eten, T. had zin in een bezorgmaaltijd van de Chinees, ik niet. Ik heb lekker wat groente in de wok gedaan, noedels en tofu erbij en een klodder satésaus erover. 

Zaterdagavond is mijn ijsavond. Ik nam een grote kom vol met aardbeien- chocolade- en slagroomroomijs mét advocaat én slagroom! Een dag als deze, met een andere lunch dan normaal, alleen eten en ijs toe is ook vaak een 'trigger' tot een eetbui. Maar niet gisteren. Ik heb van alles lekker gegeten en voelde me goed en niet schuldig over wat ik had gegeten. Daarnaast wil ik niet meer met zo'n volle maag naar bed om vervolgens slecht te slapen én beroerd en moe weer op te staan. Nu ik dit schrijf voel ik me weer fit en heb ik ook zin om zo meteen naar de sportschool te gaan en daarna lekker een lummeldagje te hebben.  Ik ga straks gehaktballen maken, mijn zomerjurken opbergen, wat  lezen, wat bloggen en vanmiddag naar de bieb.

4 opmerkingen:

  1. Je zomerjurken opbergen? Joh! Ik hoop dat we ze in september nog volop zullen nodig hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi MyriamC, ik bedoel de jurken met dunne schouderbandjes of zonder mouwen die ik alleen bij snikheet weer draag. Die kan ik niet naar school aan. Er hangen nog wat rokjes die met een leuk topje prima met nazomerweer kunnen. En wat jurken die met een leuke kleurige panty en vestje ook in september wel kunnen.

      Verwijderen
  2. Was even benieuwd naar je blog... Een leuk blog! Groetjes Walter

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Walter, dank je wel voor het compliment! Ik zal jouw blogs ook een bekijken, zie dat je er een paar bijhoudt.

    BeantwoordenVerwijderen