dinsdag 14 juni 2022

het lukt niet

Het lukt momenteel niet om dagelijks te bloggen. Ik heb veel leuke en interessante onderwerpen in concept staan en deze blogs ga ik snel afmaken. Maar de afgelopen dagen heb ik daar geen tijd voor gemaakt. Ik had zin om te lezen en televisie te kijken. Ik verwacht dat er morgen wel eentje af is.

Ik heb de afgelopen periode dagelijks iets geschreven, dat zal de komende tijd wat minder worden, want ik ga blogs klaarzetten voor de vakantie. Het wordt niet helemaal stil, mijn streven is drie blogs per week. En wie weet lukt meer ook wel. Maar het zou ook minder kunnen zijn.

EBV: 87


32 opmerkingen:

  1. Of gewoon een heerlijke zomerstop en dan begin je weer met een EBV van 100+. Het is een hobby geen werk en ook geen moeten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De vorige reactie over de zomerstop was van mij. Iets te snel op publiceren geklikt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goedemorgen Wieteke, zomerstop is wel een leuk idee maar ik wil wel af en toe blijven schrijven. Ik vind een zomerstop soms ook heel erg, zoals bij Twee voor Twaalf, dat mis ik echt!

      Verwijderen
  3. jouw blog en jij bepaalt wanneer je tijd en zin hebt om iets te schrijven. En eigenlijk heerlijk om te lezen dat je zin had om tv te kijken en te lezen, ontspannen en doen waar je zin in hebt. Ga zo door!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goedemorgen Berber, ontspannen met een boek of tv kan ik gelukkig ook goed, maar schrijven is ook ontspannen, zolang het geen moeten is. Ik schroef de frequentie iets omlaag dat is voor iedereen fijn, voor mij en voor jullie!

      Verwijderen
  4. Allemaal goed als het maar goed met je gaat en ons dat heeeeel regelmatig laat weten

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Even dacht ik dat je met "lukken" iets met eten bedoelde. Gelukkig alleen maar bloggen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Izerina, beetje flauw maar die titel deed ik expres. Clickbait noemen ze dat geloof ik!

      Verwijderen
  6. Klinkt heerlijk: tv kijken en ontspannen! Ik ben van: bloggen als je zin hebt. Elke dag bloggen zou mij niet lukken. Maar ik ben meer gaan bloggen tijdens corona, omdat het afleiding gaf. Je raakt je lezers echt niet kwijt, hoor! Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Judy, soms zit ik er helemaal in en kan ik uren schrijven, soms niet. Nu is dat!

      Verwijderen
  7. De frequentie maakt niet uit, zolang het maar geen moeten voor je wordt.
    Geniet ook maar lekker van je vrije tijd!
    Ria

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Ria, dat ben ik met je eens, ik doe het omdat het leuk is én moet blijven!

      Verwijderen
  8. Bloggen MOET niet maar MAG. Lekker even rustig aan doen. We zien je wel weer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Ellen, klopt! Bovendien druk op het werk nu de laatste weken zijn aangebroken, dus overdag hard werken, daarna inderdaad rustig aan doen.

      Verwijderen
  9. Zolang bloggen een hobby is... zou ik mij er niet te druk over maken al is even melden dat het rustiger wordt, zoals je nu hebt gedaan, altijd wel fijn. Hoeven we ons geen zorgen te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Rianne, geen zorgen inderdaad, even wat minder zin en tijd. Maar nog genoeg te bloggen dus voorlopig ben ik er nog wel ;-)

      Verwijderen
  10. De zomer maanden zijn voor mij altijd hele stille maanden. Bijna al mijn familie , vrienden en kennissen gaan met vakantie. En zij hebben brengen hun tijd samen door. Dat begrijp ik heel goed ,hoor. Maar daardoor heb ik weinig aanloop en wordt het stilletjes. Daarnaast vallen andere dingen weg of worden minder. Zelfs de krant is dunner. Periodieke tijdschriften vallen pas na de zomer weer massaal op de mat. Dit alles maakt dat ik soms wat "verloren" voel in de zomer.
    Maar ik ga er wel op uit met mijn fiets, thermoskan koffie en boterhammetjes mee en daar geniet ik ook van.
    Dus mevr Niekje , wat mij betreft geen zomerstop van je schrijfsels.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Anoniem, ik stel zeker geen zomerstop in, en nu jij dit zo schrijft is dat voor mij een extra reden om te blijven schrijven! Ik denk namelijk dat jij niet de enige bent die de komende periode het wat stilletjes heeft. Goed dat je er lekker op uit gaat!

      Verwijderen
    2. Fijn dat je blijft schrijven in de zomer!

      Verwijderen
    3. Al was het maar om jou een plezier te doen!

      Verwijderen
  11. Het hóeft ook niet, he? Ik vind 3 per week heel veel. Dat red ik echt niet. Het moet wel een hobby blijven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Anoniem, ik ben van het type hollen of stilstaan, drie is wellicht te ambitieus, ik ben blij dat de mensen die mij volgen zeggen dat te blijven doen!

      Verwijderen
    2. Dank je wel! Ik vroeg me al af wie het was, jij blogt inderdaad niet heel vaak, maar wel heel leuk en dat is de moeite van het wachten waard!

      Verwijderen
  12. Het is geen 'moeten' er moet al zoveel in het leven. Ik herken het wel schrijf zelf vaak ingezonden brieven naar kranten en soms gaat het heel goed en snel maar er zijn ook dagen dat er niets uit mijn pen komt. Dat hoeft ook niet ook bij jou niet, je blogs zijn erg fijn om te lezen maar niets hoeft alles mag. Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goedenavond Ilona, dat heb ik ook, ideeën genoeg maar dan wil het toch niet 'op papier' komen. Fijn dat je mijn blogs graag leest!

      Verwijderen
  13. Ik kom er ook zo vaak niet aan toe, en, bloggen is geen verplichting!
    Het is een hobby, het moet leuk zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Aukje, dat ben ik met je eens hoor, maar ik vind het zelf fijn als regelmaat is bij een blogger, zelfs al is het maar 1x per maand, dan weet ik als lezer wanneer ik weer wat kan verwachten. Misschien is 3 per week teveel, maar 1 per week moet haalbaar zijn, twee ook wel denk ik.

      Verwijderen
  14. Ik kom er ook zo vaak niet aan toe, en, bloggen is geen verplichting!
    Het is een hobby, het moet leuk zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Drie keer per week is ook een mooie frequentie.

    BeantwoordenVerwijderen