donderdag 2 juni 2022

nul

Ik heb nul negatieve reacties ontvangen op mijn blog van gisteren waarin ik vertelde dat ik tijdens eetbuien eten heb gestolen van andere mensen.

Ik had verwacht dat er misschien wat afwijzend gereageerd zou worden door een enkeling, maar echt iedereen heeft hele lieve, sympathieke en begripvolle reacties geplaatst.

Dank jullie wel lieve lezers!

dagen aaneengesloten eetbuivrij: 75

sportschool : loopband 30 minuten  -  fiets 25 minuten  -  0 krachtoefening gedaan

fietsen buiten: 25 minuten thuis school afspraak thuis

16 opmerkingen:

  1. Een jubileum Niekje.
    75 Eetbuivrije dagen,
    Op naar de 100!!
    Groeten
    Loes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Loes, yes!!!!!!! nog 25 en dan weer een mijlpaal. Daarna stop ik met tellen dan geloof ik dat het gelukt is!

      Verwijderen
  2. Wat fijn! en dan ook nog 75 op de teller!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Had je echt negatieve reacties verwacht? Als dan zou het van iemand zijn geweest die te weinig van je weet.
    Je volgers weten hoe lastig het voor je geweest zal zijn dat bericht te publiceren en kunnen je alleen nog maar weer waarderen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Lot, je weet het nooit, het kan natuurlijk dat iemand anoniem wel een oordeel klaar heeft, maar dat is dus niet het geval. En ik weet ook dat mensen die alles van me lezen me nu als oprecht en eerlijk kennen en het waarderen. Echt heel fijn!

      Verwijderen
  4. Fijn dat er geen negatieve reacties kwamen mevrouw Niekje. De meeste mensen zijn toch ook gewoon begripvol : )

    BeantwoordenVerwijderen
  5. je schrijft eerlijk en openhartig over de eetbuien, en ik kan me voorstellen dat dat er ook bij hoort, hoe naar ook voor je. En morgen al 10 weken!!
    Gisteren voor het eerst van mn leven Mars-ijs gegeten, wat is dat afgrijselijk lekker...en er ligt nog heel veel in de vriezer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Berber, Mars ijs vind ik nu juist niet lekker, veel te zoen! Smaken verschillen en gelukkig maar. Ik eet altijd schepijs van Lidl: chocolade, aardbeien (gewone smaken) pistache, hazelnoot, koffie (sjieke bakken). Heerlijk! Morgenavond weer!

      Verwijderen
    2. Partner is niet vd veranderingen en vind vanille ijs en de oer Magnum heel lekker. Maar ik hou van verandering en veel andere smaken vooral chocolade. Vorige week sinasappel ijs vd Jumbo gekocht en die is erg lekker fris en niet zo zoet en zelfs H vond hem lekker.
      Aardbeienijs en alles waar geen verse aardbijen in zit hou ik niet van, behalve toen ik zanger was, zo raar toen kon ik alleen dat eten vd rest werd ik misselijk

      Verwijderen
    3. Hoi Lot, sinaasappelijs klinkt lekker, samen met chocolade-ijs lijkt me dat een goede combinatie. Ik ben nooit zwanger geweest maar hoor wel altijd dat er dan rare dingen gebeuren met je smaak.

      Verwijderen
  6. Fijn dat er geen negatieve reactie op je blog van gisteren kwamen. De mensen kennen je onderhand goed genoeg om te weten dat je er niets aan kon doen. Wie weet, zouden we het ook gedaan hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ellen, klopt, ik schrijf nu al een poosje en best veel informatie die persoonlijk is. Ik denk dat er meer mensen zijn die dit doen/gedaan hebben. Ik ben daarin niet bijzonder of anders.

      Verwijderen
  7. Ik had het ook niet verwacht van 'ons', je vaste volgers. Hooguit van 'vreemden' en daar moet je je dan ook gewoon niet van aantrekken. Maar fijn dat er gewoon geen negatieve reacties waren. En gefeliciteerd met je mijlpaal!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Anoniem, ik had het ook niet van de vaste lezers verwacht, maar misschien wel van mensen die me lezen maar nooit eerder reageerden. Ach ook dat had ik wel kunnen hebben. Maar het was super om zoveel aardige reacties te krijgen, ook van jou nu, dank je wel!! x

      Verwijderen