donderdag 16 november 2023

5 van 50 - B&B vol liefde

Ik loop een beetje achter. Een beetje veel zelfs. Ik ben niet de eerste, Nicole schreef ook al over B&B vol liefde op haar blog, en nu ben ik aan de beurt. 

Ik ben halverwege seizoen 3 en ben razend benieuwd of Walter, Debbie, Martijn en de anderen de liefde van hun leven vinden. Ik had hier en daar wat opgevangen over deze realityserie en tijdens het zappen weleens een flard van het programma voorbij zien komen. 

Net als Nicole dacht ik dat het niks voor mij was. Dacht dat een een soort Boer Zoekt Vrouw was maar dan met rare en ordinaire types, beetje zoals in Big Brother.  Oh wat had ik het bij het verkeerde eind, ik smul ervan!

Ja, er komen af en toe rare types voorbij, maar niet het soort raar waarbij je denkt dat iemand niet spoort. Het zijn eigenlijk allemaal leuke mensen die zichzelf heel kwetsbaar opstellen door aan dit programma mee te werken. En hoe verder je in het seizoen komt, hoe leuker het wordt. Je gaat de deelnemers steeds beter kennen en je leeft steeds meer met ze mee.

Mijn man heeft een abonnement op Videoland en daar kan ik alle seizoenen en alle afleveringen zien. Ik ben het programma aan het kijken op de sportschool. Eerst een half uur op de loopband en dan de rest van de aflevering op de hometrainer. Zo wandel en fiets ik er per dag een aflevering doorheen. 

Ik zag dat er ook een Belgisch seizoen is, en volgens mij ook nog een winterseizoen. Kortom, ik kan nog uren smullen van deze serie... kom maar door!

eetbuivrije dagen: 5




12 opmerkingen:

  1. Niets van gezin alleen van gelezen. Maar op de sportschool lijkt het me heerlijke afleiding tijdens fietsen.
    Zag inderdaad vanavond dat er een wintereditie komt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Lot, het is heerlijke afleiding als ik op de sportschool ben, de tijd vliegt! Thuis kijk ik het niet. Dan lees ik liever een boek of kijk ik een mooie serie of docu.

      Verwijderen
  2. Ooh wat leuk Mevrouw Niekje dat je ook B & B vol liefde aan het kijken bent. Wat je zegt: ik dacht ook dat het drie keer niks zou zijn, maar het is echt heel leuk. Ik zit nu in seizoen 2 bij aflevering 30 of zo. Nadat ik seizoen 3 uit had besloot ik seizoen 2, waar ik dus eerst ook mijn neus voor had opgehaald te kijken.

    En daarna ga ik.... seizoen 1 ook nog doen : )))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Nicole, heerlijk toch, en allemaal zulke lieve en sympathieke mensen, en een enkele vreemde snuiter of snuitster! Hahaha... en alle internationale versies die er vast ook nog komen!

      Verwijderen
  3. Ik houd in het algemeen niet van dat soort ‘realty’ programma’s.
    Het Belgische programma ‘Down the road’ volg ik echt met veel plezier en evenveel verbazing.
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Thea, ik meestal ook niet, maar dit is toch wel heel leuk! De serie die jij noemt ken ik niet, maar volgens mij is er ook een Nederlandse versie (heb ik overigens niet gezien omdat ik dan denk dat het mijn ding niet is). Gelukkig mag iedereen kijken waar ie zin in heeft , veel kijkplezier!

      Verwijderen
    2. De Belgische serie is heel anders dan de Nederlandse. Deze serie is gemaakt met veel respect en begrip!

      Verwijderen
    3. Dan ben ik heel erg benieuwd! Misschien heb ik er na 3 seizoenen Nederlandse b&b ook wel even genoeg van hoor! Er staan nog wat dingen in de wacht die ik wil kijken. Oogappels, Hunted...

      Verwijderen
  4. Ik heb de Belgische versie gezien. Het is zo'n programma dat je blijft kijken, ook al vind je er niet veel aan (ik). Voor een eventueel tweede seizoen ga ik toch passen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Myriam, het is inderdaad zo dat je blijft kijken. Ik vind het heel plezierig tijdverdrijf tijdens het lopen op de loopband en fietsen op de hometrainer!

      Verwijderen
  5. Ik heb het programma ook nog nooit gezien. Ik vind de programma’s tegenwoordig ronduit slecht. Nou ja, Oogappels daar zou ik voor thuis blijven. Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ellen, Oogappels ga ik in de kerstvakantie kijken, zo leuk!!

      Verwijderen