donderdag 17 maart 2022

wat je nooit zal weten over Mevrouw Niekje

Zondagmiddag, vaak het moment waarop ik deze blog schrijf. Ik zet de vijf vragen klaar en begin. Soms is de tekst meteen af, soms ben ik nog de hele week aan het strepen en schaven. 

Deze week wilde het maar niet lukken. De vijf vragen van de lijst die aan de beurt waren vond ik niet geschikt. De volgende vijf vragen ook niet. Inmiddels had ik van de duizend vragen er al meer dan honderd overgeslagen. 

Ook kreeg ik het nog druk op het werk met een vergadering buiten de deur tot laat, veel administratief werk na een aantal voortgangsgesprekken met studenten, een lastig schorsingsgesprek met een student en haar ouders en ook nog een voorlichtingsmiddag. Thuis had ik geen zin meer om achter de computer te duiken maar meer zin om televisie te kijken. We hebben nu naast Netflix ook een abonnement op HBO Max en daar staan wat series op die ik leuk vind en waarbij ik niet hoef na te denken. Prima om even te ontspannen!

Om een lang verhaal kort te maken: ik heb besloten om niet meer verder te gaan met deze vaste rubriek op vrijdagochtend. Ik blijf wel bloggen maar met iets minder regelmaat dan ik tot nu toe gedaan heb.

Morgenochtend dus geen 5 vragen. Goed weekend alvast!


10 opmerkingen:

  1. Bloggen is geen heilig moeten,maar iets dat leuk kan zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer, ik vond het zelf ook wel leuk om sommige vragen te beantwoorden, zo weet je van mij ook al veel.
    Ik vond ook de regelmaat van je wel leuk.
    Mar het is jouw blog dus we lezen wel af en toe

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Lot, er waren geen leuke vragen meer over vond ik. Bloggen is leuk als er wat te vertellen is, ik zal proberen om wat regelmaat te houden, ik ga mijn best doen!

      Verwijderen
  3. Bloggen moet leuk blijven en je bent niks aan anderen verplicht.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Mw W. dat weet ik natuurlijk wel maar doordat een aantal lezers regelmatig reageren voelt het dan alsof ik ze in de steek laat. Niemand zal me echt missen, maar het contact is wel heel leuk en ik zou dat wel missen. Ik blijf bloggen alleen de vaste items laat ik los.

      Verwijderen
  4. Met Izerina eens: het moet wel leuk blijven om te bloggen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Judy, ik ben het er ook mee eens hoor, maar het voelt een beetje alsof ik mensen die vaak reageren in de steek laat.

      Verwijderen
  5. Niks moet, he? Gewoon lekker doen waar je zin in hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Nicky, dat weet ik, ik ga mijn best doen. Ik heb dat vaker dat ik denk aan verwachtingen van anderen te moeten voldoen, terwijl ik niet eens weet of ze die verwachtingen wel hebben!

      Verwijderen