dinsdag 25 juni 2024

meer dan


duizend

Vorige week heb ik voor het eerst een keer meer dan duizend lezers op één dag op mijn blog gehad! Whoop whoop! Wat veel!

Ik vind dat natuurlijk hartstikke leuk. Maar het waren er lang veel minder en ook toen schreef ik mijn stukjes met plezier. 


begrip

Zoveel lezers die weten wat ik meemaak, waar ik over pieker, wat ik iedere week eet en hoe een werkdag eruit kan zien. Daarnaast is mijn missie om meer bekendheid te geven aan eetstoornissen bij senioren ook steeds succesvoller door de hoge aantallen lezers. En misschien is er daardoor meer begrip. 


reacties

De reacties die ik ontvang waardeer ik. De vragen die gesteld worden begrijp ik.  Ik zal altijd antwoord geven op de reacties en vragen. Deze  interactie maakt dat het bloggen een echte hobby is geworden. Daarnaast heb ik door de commentaren die geplaatst worden ook heel veel leuke nieuwe contacten gelegd met lezers en medebloggers.


toekomst

Ik ben nog steeds aan het nadenken over de toekomst van mijn blog. Ik weet namelijk nog niet in welke vorm ik doorga. Dagelijks bloggen is te veel, dat lukt me een aantal weken achter elkaar, maar niet voor langere tijd. En toch vind ik dat wel het leukst. Ik kom er nog op terug in mijn blog op vrijdagavond.


16 opmerkingen:

  1. Wat leuk zoveel lezers! Je blogs zijn ook fijn om te lezen omdat de mix persoonlijk én maatschappelijke onderwerpen (voor mij) en ik denk voor veel volgers goed werken. Ik ben benieuwd wat de toekomst brengt qua blogs en zo heb je toch een cliffhanger weten in te bouwen. Ik heb je via je contactformulier even een mailtje gestuurd met een vraag maar dat gaat heel ergens anders over:-) FIjne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Ilona, het is natuurlijk relatief maar voor mij is het in ieder geval een groot aantal. Spannend hè zo'n clifhanger.... ik ga je mail even lezen. Fijne dag ook voor jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En 3x per week bloggen? Is minder werk en blijft toch boeiend voor de lezers. Ik ben ook teruggegaan naar minder blogs. Gewoon omdat het leven zo kalm kabbelt en ik in herhalingen dreigde te vallen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zoiets had ik ook in gedachten Izerina. Ja, ik ben ook bang om in herhaling te vervallen.

      Verwijderen
  4. Wat leuk, zo veel lezers! En ik vind het knap, elke dag bloggen. Voor mij werkt dat niet, omdat ik niet te persoonlijk wil worden. Op dit moment is 1x per week genoeg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Judy, iedere dag lukt mij op de lange termijn ook absoluut niet. Maar inderdaad leuk om zoveel lezers te hebben, ook al deed ik het niet om de aantallen maar meer voor mezelf. Het pakte zo uit.

      Verwijderen
  5. Nee, alle dagen bloggen lijkt me moeilijk vol te houden. Ik doe driemaal per week. Soms moet ik echt zoeken naar een onderwerp en dan denk ik bij mezelf: je MOET niet 3x per week bloggen. En toch ... het is bijna dwangmatig, wat ook niet goed is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wonderlijk toch hoe dat werkt Myriam, ik herken dat, ik moet helemaal niets maar toch voelt het soms zo, misschien omdat we weten dat er zoveel mensen uitkijken naar onze schrijfsels!

      Verwijderen
  6. Bloggen als je inspiratie hebt?
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat vind ik te onregelmatig, dat vind ik zelf bij andere bloggers ook niet zo fijn, dan kijk ik steeds voor niks. Ik weet t Marijke, is een suffe reden maar toch voelt het niet goed.

      Verwijderen
  7. Fijn dat er zoveel interesse is onder je bloglezers.En hoe jij het verder aan gaat pakken is afwachten.Een ding weet ik zeker sinds ik niets meer met mijn vorige blog kan doen dat het plezier aan blogposten maken er voor mij vanaf is.
    Er wordt nog wel gelezen maar reacties blijven uit wanneer ik het vergelijk met vorige blog.De meeste bloggers die ik graag lees zijn druk met hun eigen bijna dagelijkse blogposten.Denk er over na om de reactie mogelijkheid op mijn blog uit te zetten,kan ook bloggen voor mezelf.Het is niet dat ik geen inspiratie meer heb.
    Heb ook geen zin om telkens over mijn eigen zeer zeldzame ernstige aandoening te bloggen,heb aan het begin van mijn nieuwe blog er een keer over geschreven wat de reden was van mijn lange afwezigheid en heb daar een reactie op gehad terwijl er veel gelezen is.
    Ger van hoorndesovervloeds3.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ger, jammer dat jou blog niet zoveel aandacht meer krijgt. Bloggen voor jezelf is leuk en ook al is je groepjes lezers klein toch zijn er mensen met interesse in jouw schrijfsels. Iedere lezer is er een. Ik denk dat niet iedereen de behoefte heeft om te reageren, en sommigen juist wel en daar raak je dan op den duur mee 'in gesprek' via de reacties. Ik krijg soms ook veel lezers maar dan weinig reacties, het is nooit te voorspellen.

      Verwijderen
  8. Wat leuk dat je zo veel lezers hebt! Ik begon in augustus 2007, bijna 17 jaar geleden en geleidelijk begonnen de aantallen te groeien. In de afgelopen jaren is die groei gestopt en zijn de aantallen gelijk gebleven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Aaf, ik denk dat het bij mij nu ook wel afgelopen is met de groei, het getal is nu weer wat lager, ligt steeds tussen 500 en 900. Maar dat vind ik toch nog steeds heel veel!

      Verwijderen
  9. Leuk is dat, he? En grappig. Heel in het begin blogde ik ook elke dag. Als ik niks te melden had, plaatste ik gewoon een mop. Ja, echt. Ik schaam me diep. Ik vind een keer per week wel genoeg, vooral omdat ik ook veel tijd kwijt ben aan het lezen van blogs. Ik heb een constant vast groepje dat ik probeer bij te benen en dat is al tijdrovend genoeg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een moppenblog, weer eens wat anders! 😉Het is een hele klus om alles bij te benen én te bloggen én te reageren!

      Verwijderen