donderdag 6 juni 2024

sneu


trol

Ja, nu heb ik ook ineens last van trollen. Of ieder geval van een trol, ik denk namelijk dat het steeds dezelfde is. Deze trol vind het nodig om midden in de nacht, zo rond 3 uur, negatieve reacties op mijn blogs te plaatsen. De reacties zijn kwetsend, niet alleen naar mij maar ook naar medebloggers en lezers die reageren. Daarnaast zijn ze volkomen stupide.

Even een kleine greep uit de verbale diarree:

  • @Anoniem3 juni 2024 om 08:38 Niekje komt je wel helpen met het leegeten... Kan haar vent weer eens naar de shoarmatent
  • Al een vreetbui gehad?
  • Oh het lijkt wel Aaf de 2e. Zeuren en zeiken om gratis geld en rechten... Hopelijk ben je blij met je parasitaire geld. Vrouwen blijven toch het zwakste geslacht
  • Over jezelf roepen dat je perfect bent gaat veel te ver. Ik was als leidinggevende uiterst kritisch op je geweest. Zeurderige en vretende dames zijn niet zo mijn ding.


Aaf schreef in haar blog trollen en ander volk al hoe zij erover denkt. Ik sluit me daar bij aan.

Dus.. ben jij die sneue trol die niets beters te doen heeft dan midden in de nacht mijn blog bezoeken dan wil ik je hierbij vragen om weg te blijven.


En dan ook nog even dit:

  • zoek werk/een dagbesteding voor overdag zodat je 's nachts kan gaan slapen;
  • zoek vooral iets waar je goed in bent, dat zal wel erg weinig zijn want op enige intelligentie kan ik je niet betrappen;
  • zoek een psycholoog die je kan helpen met het verbeteren van je zelfbeeld;
  • zoek ook een psychiater die je medicijnen kan geven zodat je weer normaal functioneert;
  • zoek in ieder geval hulp zodat je met je zieke brein leert omgaan.

Tenslotte, dit is de laatste keer dat je aandacht krijgt, ik zie je vast nog wel in mijn inbox, weet dan dat ik je een enorm sneue trol vind, dat ik wel voor hetere vuren heb gestaan dan jouw gegooi met bagger en dat ik niet onder de indruk ben van jou. Ik wens je veel succes met je sneue leventje!



37 opmerkingen:

  1. Wat een hufter Niekje.
    Goed beantwoord.

    Groeten
    Loes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja Loes, gelukkig is het een heel kleine minderheid die zich zo gedraagt.

      Verwijderen
  2. Negeren die handel.
    Te sneu voor woorden.
    Je blog is gewoon leuk.
    Jij ook, denk ik.
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Marijke, dit was een eenmalige actie richting de trol! Verder is het inderdaad beter het volkomen te negeren.

      Verwijderen
  3. Het is inderdaad sneu dat je zo met jezelf moet leven. Want een steekje los is er toch wel met "het".
    Iedereen kan wel eens zich verkeerd uitdrukken en gelezen tekst is zo anders dan gesproken.
    Maar dat soort zinnen echt bedenken? Dat vinden we raar en zeker niet bijzonder om maar een vrij naar Juf Ank te spreken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig kunnen we er om lachen en grappen over maken Lot! Steekje los, mooi gezegd!

      Verwijderen
  4. Ze (ik denk dat deze trol een vrouw is) komt ook bij mij. Ik blokkeer deze reacties. Wat jij noemt, lijkt sterk op wat ze bij mij schrijft. Ook vaak 's nachts of 's ochtends heel vroeg. Kwetsend en heel naar.
    Lach er om en gooi ze weg die stomme reacties!
    Ik schrijf er morgen nog weer een blog over, maar zonder de citaten, want die lol gun ik haar niet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Aaf, de citaten was eenmalig, de aandacht ook trouwens, want negeren is natuurlijk het beste. En ja, ik kan er gelukkig ook om lachen want ik (en jij en lezers) staan hier ver boven!

      Verwijderen
    2. Ik heb meerdere malen over trollen geschreven, maar ik heb nu definitief besloten om er niets, maar dan ook helemaal niets meer over te schrijven. Ik geloof er niet meer in dat het reacties van trollen tegengaat. De laatste keren dat ik over trollen schreef, ging het mij er veel meer om, om de irritatie en soms ook boosheid er over van mij af te schrijven.
      Ik ga een poging doen IP-adressen te blokkeren en als ik daar niet tevreden over ben, ga ik de reacties blokkeren.

      Verwijderen
    3. Hoi Aaf, ik denk ook dat negeren het beste is, meteen op het vuilnisbakje klikken, want daar horen ze thuis. Ja, je kan ook gewoon de anonieme reacties blokkeren, maar dan kan het altijd nog onder een valse naam.... het jammer dat deze lieden niets anders kunnen verzinnen om in hun vrije tijd te doen.

      Verwijderen
  5. Goed van je dat je hem of haar op deze manier aandacht geeft ik denk (en hoop) dat zo'n geschreven tekst toch een soort schaamtegevoel moet opwekken. Verder triest hoor wanneer je op deze manier je dagen/nachten moet vullen. Ga iets 'nuttigs' doen waar anderen echt iets aan hebben. Fijn weekend Niekje! Oh ja en nog even een tip voor de nachtbraker, ik slaap ook vaak heel slecht het is nu vrijwel het hoogtepunt van de zingende vogels dus zet je raam/deur open en geniet van de vogelgeluiden die vaak al rond 03.30 beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ilona, ik betwijfel of iemand kan genieten van zoiets eenvoudigs als vogelgeluiden. Maar voor de rest is het een goede tip. Ik heb nu ook de deur open en hoor ze buiten, de rest van de wijk is nog heerlijk stil! Ja, trieste lui dit dit soort dingen doen.

      Verwijderen
    2. Jullie ook goed weekend Ilona! x

      Verwijderen
  6. Wat een nare "bijwerking"van bloggen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker Izerina, maar zo ontzettend zielig ook, als het niet om te lachen was zou je gaan janken!

      Verwijderen
  7. Er is ook hele goede nachtradio, waar ik zelf wel eens naar luister als ik niet kan slapen. :)
    Maar alle gekheid op een stokje: wat een raar persoon! Ik heb er zelf - afkloppen - geen last van, maar heb wel eens reacties met reclame, vooral buitenlands, op mijn schilderblog. Vandaar dat ik modereer, net als jij.
    Ik heb zelf zoiets van: verwijderen, die negatieve energie. Erop ingaan heeft geen zin. Maar toch goed dat jij en Aaf er eenmalig aandacht aan besteden. Er zijn nou eenmaal van die gekken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Judy, of goede podcasts, of wandelen buiten, of... ik kan genoeg andere dingen bedenken. Het zijn inderdaad gekken, ziele sneue stumperts.

      Verwijderen
  8. Die kan beter gaan slapen in de nacht.
    Fijn dat je er goed mee om kan gaan en er niet mee zit verder!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Tuinkabouter, nee, te zielig voor woorden, dus lekker laten voor wat het is. De stumper heeft niks beters te doen.

      Verwijderen
  9. Wat vervelend voor je mevrouw Niekje. Het lijkt een beetje alsof jij en Aaf dezelfde trol hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een frustratie lees ik bij anoniem nog wat...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Even in een andere reactie: Wanneer mensen reageren laten ze nogal wat informatie achter zoals IP-adres (tenzij het een heel vaardige trol is).
    Ik weet dat je in wordpress IP-adressen kunt blokkeren. Dat kan in blogger wsl ook.
    Hoef je de ellende van deze persoon niet eens meer te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Okay, dank voor de tip Rianne!

      Verwijderen
    2. Bij mijn weten kan dat niet in Blogger. Het kon wel op mijn vorige blog, van Web-log (die ik tot september 2011 had). Daar kon je IP-adressen blokkeren en ook reacties redigeren en bijvoorbeeld de taal- en spelfouten verbeteren.
      Ik kan het voorleggen aan Nicole Orriëns, op haar blog Bloggen en Loggen. Misschien weet zij hoe je dit kunt regelen.

      Verwijderen
    3. Hi Aaf, als het niet dan is het niet erg, vaak zijn de eerste twee woorden die ik zie al genoeg om te weten dat het een trol is. En dan ik het vuilnisbakje snel aangeklikt! Goed idee om Nicole te vragen, die weet inderdaad veel van dit soort dingen.

      Verwijderen
  12. Het is een slapeloze sneu trol, werkelijk wat ben je dan sneu zeg! Goede reactie hoor Niekje. Consumindersingle

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja Consumindersingle... en met een heel zielig sneu leven denk ik!

      Verwijderen
  13. Zielige figuur. Geen aandacht aan besteden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Myriam, inderdaad, heel zielig en met een leven waarin niets leuks gebeurt, anders zou je nooit zo bitter en giftig zijn.

      Verwijderen
  14. Het valt me op dat velen denken dat een trol iemand is die uit een soort onvrede anderen maar lastig valt met allerlei onzinnige dingen. Ik moet vaak denken aan die nachtwaker die ik zeker dertig jaar geleden eens sprak tijdens een inspectie. Hij vertelde dat het wachten soms zo oersaai was dat "we de gekste dingen deden om de tijd door te komen". Dertig jaar geleden waren de communicatiemiddelen beperkt en had je nog geen blogs en internet in de mate die we nu hebben, maar volgens mijn zegsman belden ze wel eens willekeurige telefoonnummers midden in de nacht. Vaak jutte de een de ander ook op en werden er de idiootste dingen bedacht om de tijd te verdrijven.
    In het huidige digitale tijdperk liggen de mogelijkheden om elkaar (digitaal en betrekkelijk anoniem) lastig te vallen voor het grijpen en is ook voor vrijwel iedereen toegankelijk.
    Heel veel kunnen (helaas) niet met die vrijheid omgaan, en gedragen zich vaak als kleuters die een open snoe[ptrommel voor zich zien staan. Belangrijkste verschil is wel dat ik die kleuters wel begrijp, maar die volwassenen (neem ik aan) niet echt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Willem, ja, ik herinner me ook wel dat dat soort dingen gebeurden wanneer mensen zich verveelden. Als kinderen gingen we belletje trekken bij mensen in de straat die we 'stom' vonden. Nu gebeurt het nog hoor, bij ons wordt er ook wel eens op de bel gedrukt door kinderen die zich dan rot lachen natuurlijk!! 😉Ja, van kleuter en jonge kinderen kan ik het begrijpen, dit is denk ik ook een volwassene, dat leid ik af uit het taalgebruik. En dan is het natuurlijk sneu. Zeker wanneer je het doet op een blog van iemand die reacties altijd beantwoord zoals ik. Als je om een praatje verlegen zit dan kan je dat beter anders aanpakken. Maar goed, ieder zijn ding en deze heeft het tot een sport gemaakt om lullig te doen. Ook goed. Maar niet hier.

      Verwijderen
  15. Geeft een voordeel misschien dat dit raar persoon in de nacht actief is:slaapt hopelijk overdag heel vast en kan in die tijd niemand lastigvallen met GESTOORDE OPMERKINGEN
    Ger van hoorndesovervloeds3.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha Ger, inderdaad wel fijn, want dit soort mensen kom je liever ook niet in het echt (winkels, hond uitlaten etc) tegen!!

      Verwijderen
  16. Via Aaf ben ik op je blog terecht gekomen. Eigenlijk geen woorden hoe jullie behandeld worden. Ik begrijp het niet. Waarom mensen zulke negatieve reacties achterlaten. Meestal ook nog anoniem. Wees dan een echte vent of vrouw en zet je naam erbij.

    Liefs Joanne 😘 🧡

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Joanne, welkom hier, leuk dat je meeleest. Ik begrijp het ook niet, het zijn onverwachte aanvallen, waar heb ik dat aan verdiend? Ik ken die mensen niet en zij mij niet. Alsof iemand in de supermarkt ineens een rotopmerking naar je hoofd slinger, gewoon omdat er je bent. Lieve groet terug.

      Verwijderen