woensdag 13 december 2023

32 van 50 - geen inspiratie

Oh jee, ik loop een beetje vast. Heb nog wel wat blogs in concept staan, maar die zijn nog niet af. Ik heb vandaag een heel drukke dag gehad en was na mijn werk best moe en had weinig zin om te gaan typen. Heb lekker zitten lezen.

Ben sinds gisteren ook snotverkouden, en heb daardoor ook wat minder zin in dingen. Wil wel mijn werk goed doen, dus focus ik vooral daar op.

Vandaag maak ik me er dus met een Jantje-van-Leiden vanaf en typ ik dit stukje even snel na het eten en voor het 8 uur journaal. 

Ik denk dat ik morgen wel wat tijd heb om een blogje af te maken, maar ik ben nog lang niet bij 50! Wat te doen? Zijn er bij mijn lezerspubliek misschien vragen aan mij waarop ik kan antwoorden in een blog, of hebben jullie leuke onderwerpen? 

Met zo'n hoofd vol snot kan ik zelf nu even niets verzinnen. Komt vast wel weer goed en ik blijf bij mijn belofte om tot het eind van het jaar iedere dag iets te bloggen. Dus tot morgen!

20 opmerkingen:

  1. Heb je ooit zelf aan sport gedaan behalve nu de sportschool?
    Hou je van kijken naar typische engelse sport Snooker en Darts of zelfs cricket?
    En kijk je nog veel BBC en welke programma's?
    Toen ik nog alleen woonde keek ik o.a. naar Masterchef en the Hairy Bikers.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuke vragen voor een paar korte blogjes Lot!

      Verwijderen
    2. Je hebt toch veel gezwommen, vroeger? Groet, Ine (die olifantengeheugen heeft. Of gewoon veel van je blogs gelezen heeft..:-))

      Verwijderen
    3. Klopt, wedstrijdzwemmen en waterpolo van mijn 12e tot mijn 18e.

      Verwijderen
  2. Hoi Niekje
    He bah verkouden en dus een hoofd vol.
    Dat is balen en je mag nog even voor je vakantie hebt.
    Ik wens je dus beterschap!
    Vragen heb ik niet voor je.
    Waar ik wel een beetje nieuwsgierig naar ben(ja ik ben een vrouw😉) wat is voor jou ontspanning of hobby.?
    Als je daar niets mee wil is het ook prima.
    Sterkte
    Jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Jenneke, dank je wel, ben vandaag thuis gebleven. Stond vanmorgen te duizelen achter de wasbak en ik bleek een beetje verhoging te hebben, 37,8. Ook bonkende hoofdpijn dus terug naar bed. Nu even wat eten en dan duik ik er weer in. Ik houd veel van lezen als ontspanning. En sporten is ook een uitlaatklep. Ik noteer het onderwerp voor een eventueel blogje!

      Verwijderen
  3. Het is ook niet niks, al 32 dagen elke dag een blogbericht. Doe je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zijn wat jou betreft de drie beste Nederlandse schrijvers, ook voor een internationaal publiek? Ik ben namelijk iemand aan het helpen die Nederlands leert. Hij kan er al best wat van, dus nu hoop ik hem een goed boek aan te kunnen raden. Maar "De Ontdekking van de Hemel" van Harry Mulisch, dat gaat misschien nog wel wat ver...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Petra, daar zal ik eens over nadenken. Ik heb er meer dan drie denk ik. Maar leuk idee om er een blog aan te besteden. De Ontdekking heb ik nooit gelezen, de film vond ik niets aan. Ben geen Mulish fan.

      Verwijderen
  5. Misschien over huismiddeltjes en voeding bij verkoudheid?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Izerina, ik heb eigenlijk niet zoveel verstand van huismiddeltjes, wel probeer ik ook nu goed te eten, want voor mij is dat wel belangrijk, anders val ik erg snel af. Heb gelukkig ook wel trek.

      Verwijderen
  6. Kun je wat meer vertellen over wat je doet in de sportschool.
    Wat is je favoriete cardio oefening, gebruik je apparaten of dumbles/squat rek. En wat is je favoriete / minst favoriete oefening. Doe je een warming-up, stretch je.
    Train je altijd full-body of een lichaamsdeel per trainingsdag.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat snap ik, elke dag bloggen is best moeilijk, mij lukt het niet. Misschien een recept om te delen? Veel beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed idee Judy! Bedankt. Vandaag ziek thuis. Ben nu even uit bed om wat te eten, maar heb nog wel iets verhoging en koppijn.

      Verwijderen
  8. Kan ik me voorstellen - verzin elke dag maar weer eens wat! Ik typ wel eens bogjes vooruit, maar dan blijkt als ik ze wil plaatsen dat ze al niet meer actueel zijn, of niet meer ter zake doen - voor mij dan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Mrs H, dat is ook wat mij al vaker is gebeurd, leuk stukje klaar maar de tijd haalt het in en het slaat als tang op varken!

      Verwijderen
  9. Oei, snotverkouden zijn en dan bloggen. Het is je vergeven hoor. Ziek maar lekker uit en focus je nu op dingen die moeten. Beterschap enne onderwerpen ……… een mooi boek gelezen of een mooie film? Plannen voor de feestdagen?
    Maar eerst opknappen hoor. Groetjes Ellen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ellen, ja ga ik doen, ben verre van fit! Boeken wel, films niet. Feestdagen geen plannen maar daar kan ik ook over schrijven!

      Verwijderen