Op zondag hadden we een lekkere luie dag. Er waren nog wat kliekjes in de koelkast en vriezer, die maakte T. soldaat. Ik had zin in een wokgerecht. Meestal eet ik dit op zaterdag, maar toen aten we bij vrienden.
zondag 10 december
gewokte groenten met noedels, tofu en pindasaus
maandag 11 december
sperziebonentomatenstoof met volkorenpasta, salade
dinsdag 12 december
rode kool, varkenswang, aardappelen, stoofpeertje
woensdag 13 december
kikkererwtenstoofpot, zilvervliesrijst, broccoli en sla
donderdag 14 december
boerenomelet met brood en sla
vrijdag 15 december
kliekje kikkererwtenstoof, coleslaw, Turks gevuld broodje met extra feta en tomaat, broccoli
zaterdag 16 december
gewokte groente, noedels, pindasaus
De laatste werkweek van het jaar staat voor de deur. We hebben allebei nog wat activiteiten en we houden het eten makkelijk. Ik maak morgen alvast de pastaschotel voor maandag, hoeft ie alleen nog maar de oven in.
Je zou zo een gezond-eten-blog kunnen beginnen
BeantwoordenVerwijderenGoedemorgen Izerina, zou inderdaad kunnen, maar denk dat het snel saai zou worden. Het weekmenu een keer per week is wel leuk en kan mensen inspireren om ook eens iets anders te eten. Ik lees daarom ook graag menu's van anderen, ter inspiratie.
VerwijderenIk klik even door naar de hyperlink die je hierboven gaf en lees dan in deze comments over schoenlapperstaart op welk taalgebruik lezers afknappen, in de zin dat ze terugdeinzen van zelf bakken. Hilarisch om te lezen!! https://eerstkoken.blogspot.com/2020/09/schoenlapperstaart.html Groet, Ine
BeantwoordenVerwijderenHoi Ine, ik heb ook even gekeken, ja, wat doen ze dan op een kookblog? Deze mevrouw heb ik heel lang gevolgd, ze schreef altijd leuke stukjes en maakte lekkere dingen. Helaas stopte op gegeven moment, jammer, maar begrijpelijk. Een keer is de koek op, zeker met een baan en een druk gezinsleven.
Verwijderen